Джей Ло още не е готова за брак с Каспър Смарт

Не, Дженифър Лопес още не е готова да каже "Да" на актуалния си приятел. Латинодивата категорично опроверга слуха и Марк Антъни може да спи спокойно, Кастър Смарт не е поискал ръката й.

Изглежда, че засега Джей Ло не иска да се хвърля в нова брачна авантюра, след като беше на прага на венчилото с Бен Афлек, което бе отменено, и след няколкогодишния брак с Марк Анъни. А слухът бе пуснат преди няколко дни в Туитър от дизайнера Роберто Кавали.

"Днес ми се обди Дженифър Лопес... Помоли ме да й направя специална рокля за предстоящото й бракосъчетание! В какъв цвят ще ме посъветвате да бъде тоалетът", можеше да се прочете на 12 март в профила на дизайнера.

Това беше повече от достатъчно топновината да обиколи мрежата, но звездата на латиномузиката постави нещата на мястото им - според нея профилът на Кавали е бил хакнат от неизвестни шегобийци. "Такава е истината, всичко останало е измишльотина. Благодаря, че все още вярвате в мен и ме подкрепяте", се казва в комюнике на Джей Ло в отговор на въпрос на сп. Пийпъл". Роберто Кавали потвърди, че профилът му е бил хакнат.


Свързани новини

Джей Ло прави дует с Тейлър Суифт

10.09.2013

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013

JLo печели "избори" във Филипините

05.02.2013

Дженифър Лопес очарова София

19.11.2012

JLo пристига в София с частен самолет

15.11.2012


flash