Уитни Хюстън остави всичко на дъщеря си

Огласено бе завещанието на починалата на 11 февруари Уитни Хюстън, според което еднолична нейна наследница става 19-годишната й дъщеря Боби Кристин.

Завещанието, направено от певицата още през 1993 г., бе огласено в столицата на щата Джорджия Атланта. Съгласно волята на Хюстън, дъщеря й получава всичките й пари и движимо и недвижимо имущество, включително мебели, лични вещи, бижута и автомобили. Финансовите средства обаче ще бъдат внесени в специален фонд, частичен достъп до който Боби Кристин ще получи при навършването си на 21 г. и ще може напълно да се разпорежда с тях едва когато стане на 30 г. В завещанието си Хюстън указва, че наследницата й може да получава суми, необходими й за образование или покупка на недвижимости.

Баща на Боби Кристин е бившият съпруг на Уитни - рапърът Боби Браун, като двамата се разделиха през 2007 г. На него Хюстън не е оставила и стотинка, както е видно от завещанието й. Близките на соул и RnB дивата упрекват именно Браун в съсипване на кариерата й, която под негово давление Уитни привиква към наркотиците и алкохола. Точните причини за смъртта на певицата не са обявени и досега, тъй като не са излезли резултатите от токсикологическата експертиза.


Свързани новини

Сборен албум в памет на Уитни

13.11.2012

Издадоха последния запис на Уитни Хюстън

22.05.2012

Печалбата на гърба на Уитни продължава

14.05.2012

Закриха делото за смъртта на Уитни

12.04.2012

Нова версия за смъртта на Уитни Хюстън

11.04.2012


flash