Ванеса Паради не вярва в брака

Френската актриса Ванеса Паради не вярва в сродните души. 39-годишната звезда, чиято 14-годишна връзка с Джони Деп, според слуховете, е на път да се разпадне, говори за любовта при представянето на новия си филм "Cafe De Flore".

Ванеса разкри, че не вярва в брака и в сродните души, защото "ако загубиш сродната си душа, всичко рухва". "Идеята за сродната душа е красива и много романтична, когато се представя във филм или в песен, но в действителност аз я намирам за страшна", допълни Паради, цитирана от британския в. "Мейл он Сънди".

"Филмът "Cafe De Flore" разказва за любовта и за породените от нея радости, болки и драми, за това какво е да обичаш и да загубиш някого. Тази история ме разстройва, бях разтърсена от дъното на душата си", сподели още Ванеса.

Междувременно запознат източник съобщи пред сайта Radar Online, че Деп вече е наел адвокати, за да уредят раздялата му с Паради. "Джони се обърна към адвокати, вероятно, за да обсъдят как да се измъкне от тази връзка. Те не са женени, но са заедно от години и имат деца, така че няма да им е лесно да се разделят. Джони е много талантлив актьор, но изглежда не може да прикрива колко зле вървят нещата в момента", заяви източникът.


Свързани новини

Деп иска да си върне семейството

27.07.2012

Дейвид Бекъм е най-стилният баща

20.03.2012

10-те звезди, които останаха без "Оскар"

20.03.2012

Винят Джоли за раздалата на Деп и Паради

07.02.2012


flash