Кейти Пери скъса с Ръсел Бранд и в Туитър

Туитър се превърна в "термометър" за отношенията между звездите. Американските светски издания съобщават, че поп звездата Кейти Пери вече не е последователка на бившия си съпруг Ръсел Бранд в сайта за микроблогинг.

Някои двойки успяват да запазят добри отношения след развода, но изглежда това не се отнася за Пери и бившия й съпруг Бранд. Британският актьор смята да напише автобиографична книга, в която ще разкаже най-мръсните тайни на бившата си съпруга. Това беше повече от явно обявяване на война. Сега феновете очакват отговора на Кейти и за момента тя е решила да не бъде последователка на Ръсел в Туитър.

Преди време близък до певицата източник съобщи, че тя е ограничила отношенията си с бившия си съпруг. "Той беше толкова свиреп, че тя си помисли, че никога не го е познавала", разкри източникът пред сп. "Ю Ес Уикли". Въпреки всичко Кейти продължава успешната си кариера на поп звезда. Тя изнесе концерт в Джакарта, Индонезия, миналата седмица и засне реклама за Адидас в Санта Барбара, Калифорния. "Тя не иска да има отчаян вид и хората да я съжаляват. Тя е много силна и уверена", допълни източникът.


Свързани новини

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013

Katy Perry и „Игрите на глада” са ...

10.01.2013

Адел с номинация за Оскар

12.12.2012

Кейти Пери е Жена на годината

30.11.2012

Пери утешава Селена Гомес

29.11.2012


flash