Лейди Гага взе награда от MTV за най-добра изпълнителка

Lady Gaga получи наградата за най-добра изпълнителка от MTV Europe на церемонията в Белфаст.

25-годишната нюйоркчанка носеше типичното за нея смайващо облекло, когато се яви да получи наградата си от Дейвид Хасълхоф. "Наистина се усмихвам в момента – знам, че не можете да кажете. Използвала съм много Ботокс", заяви тя.

Кати Пери получи наградата на MTV за най-добро изпълнение наживо. Британската рок-група Coldplay откри една от най-големите нощи на поп-музиката извън САЩ с "Every Teardrop Is a Waterfall" от новия си албум "Mylo Xyloto".

Брайън Мей и Роджър Тейлър от Queen приеха наградата за "Глобални икони". "Бяхме тук при раждането на MTV", заяви Мей. "Колко прекрасно е да сме тук 40 години по-късно, и то тук в Белфаст, който най-накрая показва красотата си и дава пример на света като открива, от тъгата и трагедията, началото на истината и мира".

Голяма част от вниманието преди наградите беше насочено към канадската тийн-сензация Джъстин Бийбър, който отрича, че е станал баща на дете от американка, когато е бил 16-годишен. Белфаст беше обхванат от "Бийбърмания", като стотици пищящи момичета лагеруваха пред хотела му в опит да зърнат своя идол. Наградите обаче се доминират от Лейди Гага, която е номинирана в шест категории. В 4 от тях тя ще се изправи срещу Кати Пери.


Свързани новини

Лейди Гага се завърна на сцената

13.05.2013

Албумът на Lady Gaga идва скоро

07.02.2013

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013

Гага спала с асистентката си

04.02.2013

Лейди Гага ще пее интимно на Обама

20.01.2013


flash