Джъстин Бийбър иска деца от Селена Гомес

Всички почитатели на младата канадска сензация Джъстин Бийбър със сигурност могат да заявят, че тийнейджърът е непоправим романтик.

Той прекарва много време със своята възлюбена Селена Гомес. Двамата са изключително щастливи заедно и изглежда не си омръзват. Постоянни разходки, ходене на кино и ресторанти. Така се забавляват Джъстин и Селена. Но мнозина се убедени, че това няма да продължи дълго и юношеското им увлечение ще премине.
 

Нито Джъстин, нито Селена са готови да говорят на тази тема. Младият изпълнител многократно е признавал, че мечтае за семейство. При това той иска да го създаде със Селена. Неотдавна в Интернет се появи фотография, на която Гомес и Бийбър седят в обкръжението на много деца. Щастието е изписано на лицата на младата двойка.

Самият Джъстин даде интервю, в което сподели, че няма нищо против да бъде млад баща. Селена също призна, че обича децата. Единственият проблем е, че графиците им с гастроли са запълнени до дупка и двамата непрекъснато са в движение, което им пречи да свият семейно гнездо.


Свързани новини

Джъстин Бийбър пусна модна линия

31.01.2019

Justin Bieber пуска новия албум на 13.11

04.09.2015

Justin Bieber праща послание на Selena

02.09.2015

Джъстин Бийбър се напушил здраво

13.09.2013

Тейлър Суифт, Бийбър и Риана в Гинес

09.09.2013


flash