Силвестър Сталоун на очен преглед в столицата

Силвестър Сталоун посети една от най-престижните столични клиники,  за да си направи очен преглед.

Световноизвестният актьор, който е в България за снимките на втората част на лентата "Непобедимите", влезе първо на преглед в кабинета за измерване на очно налягане, а след това и в кабинета на академик Петя Василева. Прегледът на Рамбо започна малко преди 9 часа и продължи около час. Пациентите не бяха притеснени по никакъв начин от присъствието на холивудската звезда и неговата охрана, която дискретно стоеше пред кабинета. Малко преди 10.00 ч. Силвестър Сталоун и придружаващите го, излязоха от страничен вход на клиниката.

На въпрос дали нещо не се е случило със Слай по време на снимките, медицински източник заяви: "Не вярвам. Обикновено става въпрос за забравени очила. Няма как да се върнат да си ги вземат, затова идват на преглед".
 

В края на септември в София започнаха снимките на "Непобедимите 2". След "Конан Варварина"3D, това е поредната международна мегапродукция, която ще се реализира в България, с бюджет над 80 милиона долара. Снимките се очаква да продължат около три месеца. В България пристигнаха холивудските екшън звезди Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Арнолд Шварценегер, Чък Норис, Долф Лундгрен и други. Във филма ще участват и стотици българи – актьори, каскадьори, технически екипи, компютърни специалисти, статисти.



flash