Ексклузивно по Радио Fresh! новият хит на David Guetta и Usher "Without You"

Чуйте днес ексклузивно по Радио Fresh! новото парче на David Guetta, feat. Usher., "Without You". Песента e трети сингъл от новия албум на френското хаус гуру, Nothing But The Beat, който е на българския музикален пазар от Анимато Мюзик/EMI с медийната подкрепа на Радио Fresh!

С участието на r&b звездата Usher, парчето има всички шансове бързо да се превърне в хит и да последва съдбата на предишните сингли от албума: “Where Them Girls At” feat. Florida and Nicki Minaj и “Little Bad Girl” feat. Ludacris & Taio Cruz, както и убийствения хит на лято 2011 – “Sweat” на Snoop Dogg vs. David Guetta. С всички тези денс химни албумът Nothing But The Beat се превръща в истинско поп-музикално съкровище и не само това! Проектът се продава на българския музикален пазар и на www.animatomusic.com като двоен диск на цената на един, а именно поп албумът с бонус – електро албум - специален подарък от David Guetta за всички негови фенове!

В чест на албума в националния радио ефир на Fresh! в момента се провежда едно от най-големите ремикс състезания, правени някога в България. “Стани DJ звезда” ще продължи до 3 октомври с невероятен ремикс конкурс, като всеки слушател ще има възможността да направи собствен ремикс на хита “Where Them Girls At” на David Guetta, да го качи на специално създадената страница http://davidguetta.radiofresh.bg и да се бори за гласовете на феновете. Трите ремикса, събрали най-много гласове, ще бъдат изпратени на David Guetta от представителя на EMI за България – Анимато мюзик.

Лично френската звезда ще избере победителя в конкурса, който ще спечели едномесечна ротация на ремикса си в националния ефир на хит-радио номер едно в България - Радио Fresh!


Свързани новини

Най-излъчваните песни през 2012г.

01.02.2013

Давид Гета се ожени повторно

31.08.2012

Гета преиздава"Nothing But The Beat"

09.07.2012

David Guetta за първи път у нас

09.05.2012

Давид Гета работи по песен с Ъшър

26.04.2012


flash