Търси в сайта...

Днес е финала на националния бийтбокс шампионат на България

Днес е концертът за Големия финал на националния бийтбокс шампионат на България

Точно в 18:00 ч., при вход свободен, започва ожесточената битка за Бийтбокс шампион на България за 2011 година. В шоуто ще участват 16 финалисти, в 15 рунда. Осминафинал, четвъртфинал, полуфинал и финал са четирите кръга на състезанието, победителят, от които ще спечели титлата "Най-добър бийтбоксър на България", 1500 лв. и професионален микрофон AKG. Класиралите се на второ и трето място ще получат съответно 700 лв. и 500 лв., и професионален микрофон. 120 квадрата Бийтбокс – ринг започна да се строи още от 8 септември.

Две от супер звездите на тазгодишното издание на Beatbox Battle`11 са – Kеnny Muhammad, известен още като "Човекът оркестър" и RoxorLoops.

На 9 септември, часове преди събитието, ще пристигне от Великобритания и двукратния шампион на Обединеното кралство – Reeps One.

След 19:00 часа на сцената се ще се появят със свои изпълнения и специалните гости и жури на финала RoxorLoops и ReepsOne. Вечерта ще завърши с шоу на легендата Kenny Muhammad, а.к.а.The Human Orchestra. Американецът, който направи фурор в края на 90-те, се завръща с нова програма, след 5-годишно затишие.



flash