David Guetta, Taio Cruz и Ludacris търсят лошо момиче

David Guetta направи страхотен клип към последния си клубен хит  ‘Little Bad Girl", с участието на рапърите Taio Cruz и Ludacris.

Видеото е много забавно - в него можем да видим как David Guetta води едно от своите невероятни нощни плажни партита, докато в един момент досадното слънце се показва, за да сложи началото на деня и да прекъсне танците на купонджиите.

Но френският ди джей няма да допусне това да се случи! И така...Guetta използва вълшебната си диджейска сила и спира изгрева, за да може партито да продължи още няколко часа. Междувременно Ludacris реди римите си през един мегафон, а Taio Cruz е пословичен клубен фен, който постоянно дебне за "лоши момичета" из дансинга, с които да танцува.

Безкрайната нощ с горещите тела, страстните погледи, заразителните танци, кристалният вокал на Taio Cruz, клубният бийт и най-вече David Guetta, който властва над слънцето, ще ви накара да се влюбите в този клип от пръв поглед и да си припявате непрестанно "Little Bad Girl" - втори сингъл от албума на френския ди джей, Nothing But The Beat, който ще излезе в България и Европа на 29 август 2011 г.
 


Свързани новини

Най-излъчваните песни през 2012г.

01.02.2013

Давид Гета се ожени повторно

31.08.2012

Гета преиздава"Nothing But The Beat"

09.07.2012

David Guetta за първи път у нас

09.05.2012

Давид Гета работи по песен с Ъшър

26.04.2012


flash