Започва Elevation Music Festival

На 24 и 25 юни в община Разлог ще се състои първото издание на най-новия фестивал Elevation Music Festival. В него участие ще вземат едни от най-актуалните имена на световната музикална сцена като Jamiroquai, 30 Seconds To Mars, Cypress Hill, Hurts, Morcheeba, Stereo MC`S, Dog Eat Dog и други.

Британската джаз фънк група носител на "Грами" Jamiroquai щe са едни от хедлайнерите на първото издание на фестивала. Пълният списък с български участници на първото издание на Elevation Music Festival включва най-популярната българска група в последните години Оставa, лицето на българския фънк хаус Tri O Five, модерния поп изпълнител Monyx, тежката сензация ODD CREW и алтърнатив машината Сепуко 6. Българското участие по време на събитието не се изчерпва само с обявените групи – освен DJ-те от Метрополис специално участие ще вземат и DJ Marten, DJ Rowland и радио и ТВ-водещият Красимир Москов. Тримата ще се включат с отделни, тематично подбрани сетове, с които ще вдигат градуса на настроението.

Организаторите напомнят на мемоланите, че за 25 юни ще има вероятност за променлива облачност с краткотрайни превалявания от дъжд, предимно в следобедните и вечерните часове, затова всички да не забравят топли дрехи, дъждобрани и подходящи обувки за дъждовно време.

Elevation Festival е първият по рода си у нас, който в рамките на два дни, заедно с над 20 от супермодерните имена на световната музика, ще радват българските фенове на тематично разделни две сцени - денс и рок. Гостите ще се настанят на предварително подготвен къмпинг лагер, а останалите фенове ще ползват квартири и хотели в курортните градчета. За улеснение са организирани специални автобусни линии от големите български градове до Банско и Разлог. В рамките на двата дни ще има осигурен безплатен превоз от двата курортни града до мястото на събитието. Очаква се за концертите да пристигнат голям брой туристи от Македония, Гърция, Турция и Румъния.



flash