Линдзи Лоън няма да бъде наказана за употреба на алкохол

Линдзи Лоън се провали на теста за алкохол, докато беше под домашен арест в Лос Анджелис, но не е нарушила пробацията си и няма да бъде наказана. Съдия Стефани Саутнър от Върховния съд на Лос Анджелис предупреди Лоън да внимава, докато приближава края на наложените й 35 дни домашен арест, като й забрани да провежда повече партита.

24-годишната Лоън, която излежава наложеният й домашен арест за кражба на огърлица през януари, беше призована в съда, за да се разгледа дали е нарушила условията на пробацията си, след като миналата събота се провали на теста за алкохол. По-рано беше съобщено, че миналата седмица тя е организирала парти с барбекю за приятели. Медиите съобщиха, че това може да доведе до връщането й в затвора. Саутнър обаче заяви, че актрисата не е подложена на тестове за алкохол или наркотици от февруари 2011.

През май тя беше осъдена на 4 месеца затвор и 480 часа общественополезен труд, след като призна за кражбата на огърлицата. По-късно присъдата беше заменена с по-кратък домашен арест поради пренаселените затвори и защото в кражбата не е използвано насилие. До края на домашния й арест на 29 юни тя няма да може да приема повече от един приятел или роднина в дома си в Калифорния. "Не давай на хората причини да те мразят. Не прави глупости, които нарушават духа на съдебната разпоредба", предупреди я съдията. Кариерата на Лоън беше в упадък поради злоупотреба с алкохол и наркотици и сблъсъци със закона.

Очаква се тя да започне да снима филм за боса на нюйоркската мафия Джон Готи, в който участват и Джон Траволта и Ал Пачино.



flash