Търси в сайта...

Агилера и Бионсе разделиха сп."W"

Кристина Агилера е на корицата на новия брой на списание W.

Певицата изглежда доста по-слаба, отколкото е всъщност, което кара читателите да се чудят дали е играл фотошоп по снимките, или просто фотографът си е свършил майсторски работата. Каквата и да е причината обаче, не се губи и капка от магнетизмът на Агилера. Тя преживя доста лоша година, но сега упорито е решила да си стъпи на краката и да се завърне с гръм и трясък към кариерата си.

Албумът й Bionic се провали в музикалните класации, фимовият й дебют в „Бурлеска” също беше разкритикуван, сбърка текста на националния химн и падна на наградите Грами. В личен аспект се разведе с първия си съпруг – Бартман, от когото има дете, беше арестувана в нетрезво състояние заедно с новия си приятел – Матю Рутлър, а модните критици непрестанно критикуват вкуса й за дрехи.

Относно развода си, Кристина споделя, че просто със съпруга й не им се е получило. Освен това загатва, че и двамата са имали „забежки” с други хора по време на брака им.

Що се отнася до ареста й, певицата упорито твърди, че на полицаите просто им е било скучно тази вечер и решили да се забавляват с нея.

„Аз не шофирах колата, не бях в нарушение на какъвто и да е закон, но те просто решиха да ме вкарат в ареста!”

Певицата беше задържана за една вечер да изтрезнее, а от полицейския участък обявиха, че са я задържали, понеже тя самата не е била в състояние да се грижи сама за себе си.

Сега Кристина е твърдо решена да се завърне към славата и кариерата си на успешна певица. Корицата за сп. W определено ще й помогне.

Този месец обаче изданието е разделено на две, като втората част е посветена на Бионсе.

Тя също е заснела красива фотосесия, а в интервюто разказва как всеки път като записва песен си представя и клипа. Бионсе разкрива още колко силно вярва, че числото 4 е белязало живота й. „Това е моята и на майка ми датата на раждане, датата на сватбата ми, съпругът ми също е роден на 4-о число, новият ми албум се казва така, Барак Обама е 44-ят ни президент...”

Според близки до певицата тя чака да минат 4 години от брака й, за да има деца. През 2012 двамата с Джей Зи отбелязват точно четвъртата си годишнина като съпрузи, така че може да очакваме скоро Бионсе да стане мама.

actualno.com


Свързани новини

Кои са най-влиятелните знаменитости

13.12.2021

Billboard-2017

22.05.2017

Beyonce и Jay Z отново родители?

14.09.2014

Jay-Z: "Beyonce не е бременна!"

21.05.2013

Adele и Beyonce няма да пеят за Obama

14.03.2013


flash