Каква е новата татуировка на Анджелина Джоли?

По време на интервю за телевизия Extratv в  Кан Анджелина Джоли разкри тайната на новата си татуировка, пише "Дейли мейл"

.

Пресата отдавна спекулираше върху наскоро добавеното седмо цифрово тату на дясното й рамо. Първите шест реда указваха географската дължина и ширина на родните места на шестте й деца. Така че мнозина предполагаха, че новите числа са предвестник за предстоящо осиновяване.
     
 
Но малко отегчена от въпроса на водещия за значението на новата добавка, Анджелина отговори: "Ако някои хора бяха малко по-грамотни и знаеха що е  то географска дължина и ширина, те бързо биха установили, че параметрите са от родното място на Брад Пит, а то е град Шоний в Оклахома!"
    
Джоли гостува на фестивала в Кан за промоцията на новия си филм "Кунгфу Панда 2". Джоли отрече възможността за друго осиновяване на дете от нейна страна.
Татуировката със седмия ред данни на рамото на Джоли се появи, след като 35-годишната холивудска прима най-сетне се съгласила с отдавнашното желание на Брад да спрат да обикалят света и трайно да се установят на едно място. Като израз на тази договорка Анджелина трайно си татуирала координатите на родното място на Пит, символ на семейната сплотеност.


flash