J Lo измести Lady GaGa!

Дженифър Лопес се завърна на музикалната сцена с нов сингъл. "On the floor" се изкачи до първото място в електронния магазин iTunes в САЩ, като измести от там "Born this way" на Лейди Гага. Песента вече проби в топ 10 на музикалната класация Billboard Hot 100, като предвид успеха й в дигиталните продажби шансовете за още по-високо класиране тази седмица нарастват.

Парчето на изпълнителката е написано от хитовия продуцент RedOne и съдържа мотив от небезизвестната през 80-те години "Ламбада". В него участие взима още актуалният рапър Pitbull. "On the floor" е пилотен сингъл към новия албум на звездата, който е седми поред в кариерата й и се очаква да излезе през април.

В момента Лопес е жури в най-гледаното телевизионно предаване в САЩ – "American Idol". Тя използва участието си там, за да направи световна премиера към видеото на "On the floor". В него изпълнителката разчита на много танци и изчистена хореография, която всеки желаещ без особено усилие да може да научи.

"Гледали сме толкова много клубни клипове. С новото ми видео с екипа искахме да създадем едно уникално клубно настроение, което да се свързва само с Дженифър Лопес." – споделя самата изпълнителка.

actualno.com



flash