Най-нежеланите съпрузи

Ейми Уайнхаус оглави класацията на сватбения брой на сп. "О Кей" за звездата, която е най-ужасна съпруга. При мъжете най-нежелан за съпруг е Чарли Шийн.

Известната с ексцентричното си поведения певица имаше бурен брак с Блейк Фийлдър-Сивил, който се разпадна след серия от скандали за наркотици и изневери.

В списъка на лошите съпруги заедно с Ейми Уайнхаус са Линдзи Лоън, Бритни Спиърс, Мадона, Гуинет Полтроу и Лейди Гага.

Най-нежеланият съпруг сред знаменитостите Чарли Шийн тъкмо влезе в клиника за лечение на алкохолизъм и наркомании. Преди две години той се "прослави", като заплаши с нож жена си на Коледа. Негови подгласници са Мел Гибсън и Том Круз. Ужасни за съпрузи изглеждат също Мики Рурк, Пийт Дохърти, Мерилин Менсън.

В противоположния списък на най-желаните невести са Натали Портман, Меган Фокс, Кейти Пери, Кейт Мос, Жизел Бюндхен. Годеницата на принц Уилям Кейт Мидълтън е на 10-о място в него.

При мъжете най-желан за съпруг е принц Хари, следван от Джъстийн Бийбър, Робърт Патисън, Дейвид Бекъм, Ръсел Бранд и Колин Фърт. Принц Уилям е на 7-о място, а Джордж Клуни - на 8-о. Брад Пит е на 10-о място. Класацията е направена с анкета сред читателите на списанието.

actualno.com



flash