Чарли Шийн ще се лекува 3 месеца

Чарли Шийн ще остане три месеца в рехабилитационния център, което ще наруши графика за заснемане на епизоди от телевизионния сериал "Двама мъже и половина".

Актьорът бе хоспитализиран след бурно парти с алкохол и наркотици в дома му в Лос Анджелис. Сега става ясно, че Чарли може да остане 90 дни в рехабилитационния център. Това ще попречи на заснемането на 8 епизода от "Двама мъже и половина".

Чарли Шийн е най-високо платеният телевизионен актьор. Твърди си, че той получава по 1,78 милиона долара за участие в епизод от "Двама мъже и половина". От телевизия Си Би Ес оповестиха, че са дълбоко загрижени за здравето и благополучието на актьора, преди да обявят, че работата над нови епизоди от сериала се замразява.

Мениджърът на 45-годишния актьор и продуцент на сериала Марк Бърг заяви пред в. "Ню Йорк дейли нюз", че Чарли знае, че го чака работа, и се надява скоро да се върне на снимачната площадка.

Според сайта TMZ.com около 300 души са свързани със заснемането на сериала "Двама мъже и половина". Много от тях са изнервени, защото не знаят дали ще им бъде платено при положение, че снимките са преустановени. Снимачният екип получи "частични компенсации", докато Чарли Шийн бе в рехабилитационен център през февруари 2010 г.



flash