"Запознай се с нашите - 3" Номер 1 в боксофиса

"Запознай се с малките", третата част от комедиите на Бен Стилър оглави коледния уикенд боксофис в Северна Америка, сочат предварителни данни.

Филмът събра 34 милиона долара от продажби на билети през 3-дневния уикенд. Носителите на "Оскар" братя Джоел и Етан Коен са втори с техния римейк на уестърна на Джон Уейн "Непреклонните". Джеф Бриджес играе ролята на пияния Рубен "Петела" в новата версия на класиката от 1969, събрала 25.6 милиона долара, осигурявайки най-добрия премиерен уикенд на братя Коен досега.

Бриджес играе и в топ-заглавието на миналия уикенд - "Трон: заветът", който има приходи от 20.1 милиона от продажби през втората си седмица, слизайки до третото място в класацията. Римейкът на култовата научна фантастика от 1982 е с учасието на 61-годишният носител на "Оскар" Бриджес. Оригиналният "Трон" -а за хакер, прехвърлен в света на компютърна игра, бе един от първите филми с компютърна анимация.

Четвъртата позиция е са третата част на "Хрониките на Нарния: Плаването на разсъмване" по класическите детски книги на К.С. Люис, с приходи от 10.8 милиона долара. "Мечето Йоги", смесица от 3D и екшън забавление регистрира този път 8.8 милиона долара приходи, изпреварвайки боксьорската драма "Боецът" на Марк Уолбърг, на шеста позиция с 8.5 милиона долара.



flash