Джей Зи ще води новогодишно шоу срещу $ 1млн

Американският рапър Джей Зи ще получи хонорар на стойност 1 млн. долара, за да бъде домакин и водещ на парти по случай Нова година.

Изпълнителят на "99 Problems", който според редица издания ще се появи на празненството заедно със съпругата си Бионсе, ще получи щедрата сума, за да води новогодишната програма и да забавлява гостите на новия умопомрачителен хотел "The Cosmopolitan" в Лас Вегас. На партито ще присъства и британската група "Колдплей", чийто фронтмен Крис Мартин ще празнува в компанията на Гуинет Полтроу. На сцената Крис ще се присъедини към Джей Зи, с когото ще забавляват 2500-те гости на хотела. Въпреки това, изпълнителката на "All The Single Ladies" и актрисата от "Country Strong" няма да се качат на подиума.

Хотелът "The Cosmopolitan of Las Vegas" най-сетне отвори врати в Града на греха на 20 декември тази година. Огромният комплекс разполага с близо 3000 просторни стаи, чийто интериор бе изработен специално от няколко световноизвестни дизайнери. Той е част от новата изключително луксозна част на Лас Вегас, където всеки хотел може да претендира за най-лъскавия на планетата. "The Cosmopolitan" освен това притежава страхотно казино, чиято главна цел е "да накара клиентите да забравят за времето и да се потопят в луксозната обстановка на комплекса". Хотелът несъмнено е и архитектурно постижение, тъй като капацитетът му е почти еднакъв с този на останалите в града, а самата сградата е построена върху значително по-малка площ.

БГНЕС



flash