Пуснаха първия български еротичен фермерски календар

Първият по рода си български еротичен календар с фермерска визия вече е на пазара. "Идеята на календара е да повиши духа и да покаже една по-различна визия на аграрния сектор, тъй като земеделието ежедневно е под натиска на куп натрупани и нови проблеми", коментира основателят на Фермер.БГ Борислав Борисов, който е и автор на фотографиите.

Фотосесиите за календара стартират още през Март 2010 г.. Оказва се, че за подобна инициатива никак не е лесно да се подберат фотомодели, които да газят в полето, да влизат във ферми, да се качват на трактори и да галят крави.

Подборът на екипа бил доста сериозен - лицата от календара са на известни български красавици като Златка Димитрова ( Плеймейтка за 2009 ), бургаската сирена Малта Пандева ( Playboy 2010 ), Иванина ( от Биг Брадър) , Жана Йовчева и Дорис Бързакова ( спечелили челни места в престижния конкурс за модели на американското списаниe Rosebud 2010 ) , Гея Антонова , Лъчезара Кънчева ( финалистка в Мисия Беллисима), Силвия Димитрова-Бахати ( Мис Силикон 2009 ), Мария Вачева, Райна Караянева, Катя Стоянова и Константина Маркова ( известни български топ модели ). Своя труд по проекта са дали и професионалните гримьори Валентина Божилова и Гергана Иванова.

Във всеки един от месеците се разкрива красива гледка, тъй като дори през зимата, момичетата са в оскъдно облекло, а през лятото им става още по-горещо... Ползвани са различни сюжети, всичките от обикновеното фермерско ежедневие.

Вижте всички фермерки



flash