Black Eyed Peas начело на британския чарт за сингли

Black Eyed Peas се изкачи на върха на чарта за сингли във Великобритания, осуетявайки възможността 10-годишната Уилоу Смит да се превърне в един от най-младите изпълнители на върха на класациите в страната.

Песента "The Time (Dirty Bit)" се изкачи с пет места, с което даде на американската хип-хоп банда петата им челна позиция на Острова, съобщават от Official Charts Company. Това означава, че Уилоу, дъщеря на холивудския актьор Уил Смит трябва засега да се задоволи с втората позиция за дебютния си сингъл "Whip My Hair", а Ели Гулдинг да е трета със своя къвър на песента на Елтън Джон "Your Song".

Rihanna заема следващите две места в класацията. Сътрудничеството й с рапъра Дрейк, "What's My Name", е на четвърто място докато нейната песен "Only Girl In The World" е пета. "Тейк Дет" остават на върха на класацията за албуми за четвърта седмица с "Progress", заглавието с най-високи продажби на годината до този момент. Майкъл Бъбъл "прескача" шест позиции и е втори с "Crazy Love". Третото място е за Оли Мърс, миналогодишният № 2 в конкурса "X-Factor" и дебютният му албум "Olly Murs", Риана запазва четвъртата позиция с "Loud", момчешката банда JLS слиза с две места до пето с "Outta This World"



flash