Радио Fresh! представя: Snowattack beforeparty в Студентски град

MileTour, Partyweek.eu и Радио Fresh! представят: Snowattack beforeparty!!! За събитие от подобен размер не може да минем без проява и в меката на купона в България - Студентски град, София.

За Snowattack не виждаме какво ново да добавим, но ако излизаш от кома, падаш от Марс или си бил 7 години в Тибет, можеш да понаучиш нещо на www.snowattack.bg. Виж и тук - Галерии!

Колкото до "Що е то Бармаратон?", отличниците в тази сфера от www.partyweek.eu разкриват част от мистерията и ни зарибяват, че това „състезание“ стартира обикновено в един бар с безплатен шот за добре дошъл и засилка за начало на купона. След това кой какво ще си надроби си е негова или нейна работа.

Към целия мега-план се присъединяват Ели и Юли, организатори на Beer Pong турнири и още много небивалици. Ако продължаваш да се питаш „какво става?“ и за „какво ми говорят тия, бе?“ се замисли дали вече не е време да излезеш от панелката и да се гмурнеш в нощния Студентски град.

Нека обобщим:
Старт в първия бар и първия шот. Следват – небивалици и изненади. Неща, които ще ти помагат – остроумие, сексапил, лични документи и желание за отмъщение към скуката. Неща, които ще ти пречат: ключове от кола, шофьорски книжки, гаджето... Престоят във всеки бар трае около 60 минути, след което мигрираме към следващия и така... докато можем...

За финал налазваме „Паспорт“ за Beer Pong.... и а да! Beer Pong! ... Ask Google. Но горе долу изглежда така - ако си с точен мерник ще се черпиш яко с бира на аванта цяла вечер, печелиш и бутилка водка от ЕлиЮлиBeerPong, както и подаръци от www.snowattack.bg и  Partyweek.

Как можеш да се включиш?
Вземи своя билет за участие, на стойност 10 лв, на 15 декември, в часовете между 09:00 и 10:00 сутринта от входа на Техническия Университет, където момичетата на Partyweek ще ги раздават.

Ако пропуснеш тази възможност, защото си карал нощна за поредния изпит, на следващия ден (16 декември), същият екип ще се настани пред УНСС от 14:00 до 16:00; на 17. пък ще те очакваме пред магазин Фантастико в Студентски град от 19:00 до 20:00. Срещу билета получаваш 3 шота, вход за „Паспорт“ и участие в Beer Pong турнира.

В случай , че решиш да се включиш от воле, направо на старта, участието ще ти срува 12 лв, но само ако дойдеш сам. Доведеш ли поне петима свои приятели, участието за теб автоматичо става безплатно. Използвай facebook страницата на събитието, за да поканиш още свои съмишленици. Така шансовете ти ще се увеличат. За какво ли? Ела и ще видим...


 



flash