Търси в сайта...

Милион долара от "умрели" знаменитости

Alicia Keys, Lady GaGa и Justin Timberlake събраха 1 милион долара за благотворителност, като се отказаха от живота си в социалните мрежи.
 
Певците са сред звездите, които се отказаха от страниците си в Туитър, Фейсбук и намалиха дейността си в социалните мрежи от миналата сряда, Световния ден за борба със СПИН, за да съберат пари за благотворителната организация Keep a Child Alive (KCA), която Кийс оглавява.
 
Джъстин Тимбърлейк отбеляза завръщането си в интернет, като благодари на почитателите си за даренията им. "Джъстин Тимбърлейк е жив! Събрахме 1 милион долара, за да помогнем на KCA в борбата й със СПИН-а. Много ви благодаря и никога не спирайте да купувате живот!", написа той в страницата си в Туитър.
 
Алиша Кийс също изрази благодарност, след като звездите, сред които Ким Кардашян, Ъшър, Дженифър Хъдсън и Лени Кравиц, постигнаха целта си вчера. "От цялото си сърце благодаря на всичките си фенове, приятели и артисти, които се обединиха зад каузата и спасиха истински човешки животи", заяви певицата. За по-малко от седмица 500 000 долара бяха събрани от публични дарения, а изискваната сума от 1 милион долара беше постигната след дарението на милиардера Стюарт Рахр.
 
ВИЖТЕ КОЙ УМРЯ ЗАРАДИ КАМПАНИЯТА


flash