Take That с огромни продажби за седмица на Острова

"Take That ", с участието на отделилия се от нея преди години Роби Уилямс, стана първата група във Великобритания през този век, продала над половин милион албуми за една седмица, съобщава официалната компания, която изготвя чартовете във Великобритания.

Петчленната група, изглеждаща значително по-малко момчешки в сравнение с времето на първоначалния им разцвет през 90-те, станаха свидетели на ново изгряване на звездата им откакто Уилямс се завърна през лятото. Новият албум на бандата "Progress" е с най-високи продажби пред първата седмица от излизането му във Великобритания от 13 години насам, пласирайки близо 520 000 копия, по данни на Charts Company.

Това е най-доброто постижение през първата седмица за албум в страната от времето на "Be Here Now" на "Оейзис". Роби Уилямс напусна групата през 90-те за соло кариера като топ поп-звезда на Великобритания, въпреки че никога не успява да повтори успеха си на най-големия пазар, в САЩ. "Take That " се събраха отново без Уилямс през 2006 и имаха два хитови албума като четворка преди решението на Роби да се върне в състава. /p>



flash