Търси в сайта...

Katy Perry на ревю на Victoria Secret

Katy Perry бе сред участничките в годишното модно шоу на производителя на дамско бельо "Victoria Secret" в Ню Йорк.

Облечена в жълто бюстие без презрамки с украса от розови сърца, Пери взе участие в дефилето заедно с топмодели като Адриана Лима, Шанел Иман и Каролина Куркова.

Katy Perry се появи облечена също в пурпурно бюстие. Тя изпя някои свои хитове като "Teenage Dream", "Hot N Cold" и "California Gurls", но топмоделите дефилираха под носещите се от високоговорителите звуци на песента "Call Me" на групата "Блонди".  Вокалистката на "Блонди" Деби Хари бе сред публиката заедно със Серена Уилямс, Ники и Парис Хилтън, Тайсън Бекфорд. 
 
 
Akon изпълни песента си "Angel" по време на шоуто. Той направи и няколко танцови стъпки заедно с Лима, която носеше сутиен, инкрустиран с диаманти и сапфири.  Някои от новите модели обаче се отличаваха от традиционните "ангели" на "Victoria Secret". Даутцен Крус и Миранда Кер отсъстваха, защото са бременни, а Хайди Клум обяви, че повече няма да участва в дефилетата на "Victoria Secret".
 
 
 
"Ангелите" на "Victoria Secret"  са специален екип модели, които сътрудничат с компанията на всички равнища и участват в  големите годишни дефилета с колекции на фирмата. "Ангелите" носят в допълнение към бельото крила с пух и пера.
 
 


flash