9 основни дрехи за есента в снимки

На прага на есента ще си поговорим за онези части от облеклото, които са вечни и в комбинация с различни аксесоари и дрехи могат да се използват за създаването на всевъзможни визии, идеални за студените месеци от годината, пише woman.hotnews.bg. 
 
 
Бяла блуза/риза 
Тя е като бяло платно, върху което опитен художник да нарисува своя шедьовър. Тя може да се съчетава буквално с всичко и да бъде част както от ежедневния ви облик, така и от по-елегантния ви. А ако искате да сте в крак с последните тенденции, заложете на белите ризи, открояващи се с пищен дизайн. Миналата, а и тази година студените месеци отдават нужните почести на викторианския стил - дантелени яки, жабо и плисета са истински моден повелител, когото може да видите както в колекцията на Alexander McQueen, Givenchy, Altuzarra, така и в тази на Forever 21. 
 
 
Костюм с панталон 
Класическият делови тоалет с подчертано мъжко излъчване е акцент в есенно-зимните колекции и тази година и това не е случайно. Той е стилен и е класика, която заслужава да намери място в гардероба на съвременната жена. 
 
 
Деним 
Разбира се, няма как да подминем и негово величество денима. Стилистите съветват за студените месеци да наблегнете на дънки в тъмни цветове, които идеално си кореспондират както с пуловер в бургундско червено и кецове, така и с риза и сако. Ето тук може да видите повече идеи как да съчетавате тоалетите от деним, така че да се вписват в офис дрескода.   
 
 
Кашмирен пуловер 
Сив, в пастелен цвят или дори черен. Качественият кашмирен пуловер стои отлично както в комбинация с дънки, така и със строга права пола. Можете да си го вземете с един размер по-голям, за да се чувствате още по-уютно в него, а и oversized дрехите са актуални и този сезон. 
 
 
Черното сако 
Или иначе казано, онази елегантна дреха, която може да бъде с вас от сутрин до вечер, без да ви омръзне. Бяла тениска и дънки или къса предизвикателна рокля – тази връхна дреха се съчетава идеално с абсолютно всичко. 
 
 
Класическо палто 
Палто от камилска вълна, черно или тъмно-сиво, стига да е с изчистен дизайн и кройка, ще можете да го носите както днес, така и след десет години. 
 
 
Удължена жилетка 
Жилетката в неутрални оттенъци стои добре както с панталон, така и с пола или рокля. Можете да я закопчаете, ако ви е хладно, или да я оставите да се развява романтично. 
 
 
Рокля 
Трябва ви рокля, с която не само да изглеждате добре, но и да се чувствате комфортно. Може да е права прилепнала рокля от плътен плат или рокля тип прегърни ме. Във всеки случай би изглеждала великолепно в комбинация с велурени ботуши и чанта с ресни. 
 
 
Строга права пола
Идеален вариант за офиса и е друга дреха, която няма да съжалявате, ако включите в есенния си гардероб. Едва ли има нужда да споменаваме, че тя е перфектното допълнение и към ежедневната, и към бизнес визията. 

Свързани новини

Най-очакваното модно събитие

20.02.2024

Кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Пробуждане на модата

21.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023

Всичко е розово!

24.07.2023


flash