Сияеща на тъмно рокля превърна Claire Danes в Пепеляшка (галерия)

Темата на тазгодишния бал Met Gala беше "Човекът в машината в ерата на технологиите" и никой не беше с по-удачен тоалет от Claire Danes. 
 
Облечена в рокля на дизайнера Zac Posen, тя сияеше - съвсем буквално, в тъмното. Органзата на дрехата беше подплатена с фибро-оптични нишки, захранвани от 30 минибатерии, зашити в нея. И на светло роклята изглеждаше приказно, но в мига, в който светлината стана по-приглушане, а после и изчезна, актрисата буквално засия във футуристичното произведение на дизайнерското изкуство. "Виждаме бъдещето на модата", бяха категорични всички фенове в социалните мрежи.
 
 

Starry night! #Zacposen #metgala #glamour @metmuseum @voguemagazine @instagram

A video posted by @zacposen on

 
Събитието Met Gala е ежегоден благотворителен бал в полза на Института за костюми на Музея на изкуствата "Метрополитън" в Ню Йорк, единственият департамент, който сам финансира дейността си. Събитието е само с покани и се случва в първия понеделник на май. Билет за него струва $30 000, а ако искаш да избереш масата, на която да бъдеш - $275 000. Сред гостите тази година бяха Madonna, Katy Perry, Beyonce, Lady Gaga, Kate Hudson, Zayn Malik и други.

Свързани новини

Най-очакваното модно събитие

20.02.2024

Кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Пробуждане на модата

21.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023

Всичко е розово!

24.07.2023


flash