7 покупки, с които да се приготвите за зимата

Навън температурите започват постепенно да падат, а на нас не ни остава нищо друго, освен да се приготвим от сега и да и направим списък с дрехите, които да си купим за по-студените месеци. В ролята на вашия стилист ще влезе woman.hotnews.bg и ще ви представи най-актуалните модни покупки, с които да се приготвите за студения сезон. 
 
Палто с характер 
Изберете наистина впечатляващ модел палто, във вашия любим стил. Тази година заложете на светли нюанси в палтото, съветват световноизвестни дизайнери  - в бяло или в светлорозово. 
 
Вълнена шапка с периферия 
Дори да не ви се вярва, тази шапка може да ви предпази през студените дни и в същото време да изглеждате наистина впечатляващо с нея. 
 
Чизми 
Да, чизмите отново се завърщат на мода! Те са изключително секси, придават особен характер на вашата външност и стоят ефектно с къса пола, и сами го знаете! Ако разполагате с гети или дъли чорапи в различен цвят от обувките ви, не се колебайте да ги носите. 
 
Пуловер с голяма яка 
Забравете полото, което стяга врата ви и се доверете на широката яка. Топъл пуловер с подобна е точно това, от което се нуждаете, за да изглеждате добре и да ви е удобно тази зима. 
 
Дънки в стил "Чарлстон" или т.нар. bootcut 
Тази година казваме "чао-чао" на впитите дънки и "здравей" на Чарлстона, което за пореден път потвърждава тезата, че модата се връща през няколко години.
 
Топъл елек с дълъг косъм 
Можете да го носите както като връхна дреха, така и под палто и да изглеждате ефектно. Едно ви е гарантирано: няма да замръзвате по пътя към метрото с подобен топъл елек! 
 
Чанта, която казва "това съм аз" 
Изберете си чанта, която изцяло отговаря на вашия характер и статус в обществото - за бизнесдамите нещо по-изискано и строго, за купонджийките - малка чанта през рамо. 

Свързани новини

Най-очакваното модно събитие

20.02.2024

Кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Пробуждане на модата

21.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023

Всичко е розово!

24.07.2023


flash