Светла или тъмна - каква чанта да изберем за есен 2015?

Чантата е задължителен аксесоар за всяка жена - символ на женственост, произход или положение в обществото. Есента пък е време да смените лятната чанта с есенна, която да побира всичките ни неща - папки, аксесоари, както и онова червило, което искате винаги да имате под ръка. Затова woman.hotnews.bg представят няколко аргумента за това кои цветове и модели чанти да носите тази есен - светла или тъмна, както и актуалните декорации, придаващи характер на този така желан от всички жени аксесоар. 
 
Защо да изберете светла?
Защото есента неслучайно често е дефинирана като "златна". Цветовете на есента са тъмнозелено, червено, жълто (златно), както и кафяво. Всички те имат своите меки, пастелни вариации, които ще освежат визията ви. Балансирайте умело между цвета на чантатата и палтото, якето, или тренча в тъмен цвят. Телесният цвят е един от най-актуалните за есен 2015, ето защо можете да го изберете за чантата, която ще носите през този сезон. Бонбонените и пастелни цветове също са добър вариант, като нека не забравяме, че все повече дизайнери налагат палтото в пастелен цвят като ключово за тази зима. Ето защо, ако си закупите чанта в подобен цвят, тя умело и плавно би могла да се пренесе в зимния ви гардероб и това ще ви спести средства и обикаляне по магазините. 
 
Ментово и маслено зелено са едни наистина свежи варианти за облика на вашата есенна чанта, като златните елементи и верижки биха я направили още по-интересна. Двуцветните и шарени чанти с елементи в бежово разчупват строгия силует, защото модата е преди всичко "невербална игра с цветовете". Бялото като вариант също се "прокрадва" в златната ви есен, като може да има лек тъмен елемент в черно върху чантата ви, за да има тя и малка зимна нотка. Флоралните елементи на нежен светъл фон са интересен принт, който идеално ще се впише в есенния ви гардероб. 
 
Защо да изберете тъмна?
Според неписаните закони на модата "тъмните цветове са запазената марка на есента и зимата", а бордото и тъмнолилавото са цветовете, в които можете да се влюбите от пръв поглед. Кралското синьо, за едно изтънчено усещане, прави тоалета ви неповторим и е красиво бягство от баналното черно и кафяво. Когато към него се добави златен елемент под формата на верижка или висулка, визията става наистина съвършена. 
 
В момента тъмно и тревистозелено са сред най-актуалните цветове на сезона, ето защо е хубаво да заложите на подобен цвят чанта. Няма нищо по-класическо и красиво от малка черна чантичка с пайети или златни кабси за излизане с приятелки вечер на клуб през есента. Така също тъмната чанта идеално се вписва, ако обичате да носите кожено яке в черен рокерски стил или тъмнокафяво. Преливащите тъмни цветове също са на мода, особено когато материата е имитация на змийска кожа. Ако сте фенки на цикламеното и тъмнорозовото, сега е моментът да експериментирате с чанта в подобен нюанс, като ще подчертаете умело момичешкия си чар.   

Свързани новини

Най-очакваното модно събитие

20.02.2024

Кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Пробуждане на модата

21.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023

Всичко е розово!

24.07.2023


flash