Топ 5 модерни обувки без ток

Изглежда момичетата са се уморили да гледат на другите отвисоко и все по-често слизат от облаците на земята, избирайки обувки с плоска подметка, нисък ток или платформа. Това лято модата е станала още по-"земна" и ориентирана към максимален комфорт, пише woman.bg. Това е напълно обяснимо - жените са станали по-самостоятелни и независими, научили са се сами да решават проблемите си. За ден изминаваме доста километри пеша и свършваме десетки задачи. За градския ритъм на живот разбира се е по-подходяща удобната ниска обувка, уместна както в офиса, така и за вечерната разходка с колело. Ще ви представим петте най-актуални модела в тази насока. 
 
1. Модерни сандали 
През това лято ви съветваме да си припомните добрата стара платформа - това е най-добрият компромис между удобството и желанието да изглеждате по-високи. Това е идеален вариант за обувка, подходящ както за почивка, така и за ежедневно носене. Освен това е незаменим за онези, които поради една или друга причина не могат да ходят постоянно с токчета. 
 
2. Сандали без ток 
В летния ви гардероб непременно трябва да има и плоска подметка! Такива сандали са достатъчно открити, за да се порадвате на лятото и при това удобни заради стабилните кожени ремъци. Могат да имат най-различни декоративни елементи, но през текущия сезон ви препоръчваме флоралните мотиви. Многослойни, ярки и романтични сандали - кой не би носил такива? 
 
3. Кецове, гуменки и мокасини - незаменими при пътуване и по време на почивката 
Кецовете отдавна вече не са просто "спортна обувка", с по-стилни модели спокойно можете да отидете на ресторант или да посетите музей. Ориенталски мотиви, ярки цветове, агресивни рисунки - няма да ви се иска да откъснете поглед от тях. 
 
4. Балетни пантофки 
Идеални са за бързо и удобно ходене, уместни както за строг делови дрес-код, така и за разходка. Ще ви свършат чудесна работа и по време на почивката ви. 
 
5. Обувки с дебела подметка 
Най-актуални през това лято определено са дебелите подметки, които предизвикват много противоречиви оценки и мнения. Тези сандали несъмнено ще добавят няколко сантиметра към ръста ви, а класическият ви тоалет ще изглежда дръзко и оригинално в комбинация с тях. Можете да ги допълните с тесен панталон, къса рокля или шорти.

Свързани новини

Най-очакваното модно събитие

20.02.2024

Кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Пробуждане на модата

21.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023

Всичко е розово!

24.07.2023


flash