Gisele Bundchen посети пластична клиника в бурка

Бившият супермодел Gisele Bundchen направи неуспешен опит да се скрие от папараците на влизане в известна пластична клиника в Париж, но вместо да избяга от очите на обществото, тя се наби в полезрението на хората, пише бгнес.
 
Bundchen се опита да се намъкне незабелязана в клиниката, облечена в бурка. Заедно с нея била и по-малката й сестра Rafaela, която също била скрита от долу до горе в черна бурка. Двете слезли от черен мерцедес пред входа на пластичната хирургия, мислейки, че няма да привлекат вниманието с традиционна мюсюлманска дреха.
 
 
Манекенката обаче изглежда не се досетила, че като се появи с дългогодишния си шофьор ще бъде разконспирирана. Само ден преди това красавицата бил забелязана в колата на същия мъж, който я превозва от пет години. Двете се издали и по отворените сандали, които са строго забранени за мюсюлманките. Освен това Франция забрани носенето на бурки на обществени места през 2010. Според източници на "Ню Йорк пост" двете сестри претърпели среднощни процедури и напуснали клиниката на другия ден. Запознати твърдят, че Gisele се е подложила на процедура за повдигане на бюста и освежаване на околоочния контур.
 
Изповядващите религията се възпротивиха на поведението на манекенката, според които тя "използва нещо свято за лоша цел". Жителите на френската столица също са ядосани, заради това, че бурките вече са забранени.

Свързани новини

Най-очакваното модно събитие

20.02.2024

Кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Пробуждане на модата

21.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023

Всичко е розово!

24.07.2023


flash