Търси в сайта...

Завръщането на Кристен Стюарт

След като излезе наяве нейната връзка с женения режисьор Рупърт Сандърс Кристен Стюарт се скри. Но в първата си бляскава корица за списание от изневярата, актрисата от "Здрач" прави своето завръщане с откровено интервю, съобщава iwoman.bg

22-годишната звезда, чиято фотосесия е дело на известния фотограф Марио Тестино, обяснява, че й е трудно да бъде лицемерна, както и че да бъдеш известен не е толкова лесно, колкото си мислят хората.

Говорейки пред октомврийското издание на британския Vogue, тя казва: "Знам, че ако не сте се замисляли какъв образ на себе си искате да представяте пред обществото, това може да изглежда като липса на амбиция. Но, сериозно, аз не мога. Хората очакват да бъде лесно, защото правите това, което искате, а и изкарвате много пари от работа си.

Но, знаете ли, аз не съм толкова лицемерна. Мога да стана груба и нетактична около определени хора. Ако трябваше да седна и да помисля: "Ок, аз съм наистина известна, какво поведение трябва да имам в обществото?" Нямаше да знам каква щях да бъда. Щеше да е много по-лесно ако можех, но не мога.”

В бляскавата фотосесия Кристен изглежда много секси, като на корицата тя носи рокля на Gucci, а кестенявата й коса е сресана на една страна.

Въпреки това, за последния си филм "По пътя" (филмовата адаптация на емблематичният за 50-те роман на Джек Керуак "По пътя") тя трябваше да промени цвета на косата си и да стане руса.

"Усещах как цялото ми тяло отхвърля русата коса, но беше много важнo за ролята ми. Беше като да научиш акцент!"

В лентата Кристен играе Мерилу, която в романа е описана като зашеметяваща жена с тънка фигура, руси къдрици и страстна натура. През целия роман Мерилу е непредсказуема, любвеобилна, яростна… Тя е млада жена, която просто иска да чувства живота и да изживее това чувство.

"Винаги ще има хора, които ще искат да правят нещата по различен начин от стандартния. Не е непременно бунт, а това, което са", споделя актрисата.

"На първо място е лоялността. Харесва ми да съм заобиколена от хора, които имат същите ценности като моите. Хора, които не се интересуват от славата, а просто обичат процеса на създаване на филми", категорична е Кристен.


Свързани новини

Кристен и Робърт лекуват раните

19.11.2012

"Здрач: Зазоряване част 2" чупи рекорди

19.11.2012

Кристен Стюарт иска да става майка

07.11.2012

Заплашиха Кристен Стюарт с убийство

17.10.2012

Стюарт била близка с всички режисьори

11.10.2012


flash