Дейвид Бекъм на корицата на Еlle

Дейвид Бекъм е първият мъж, който се появява сам на корицата на модното списание Elle.

Според редакционната колегия на списанието бившият британски капитан е заслужил мястото си на корицата, защото е национален герой. Бившата футболна звезда демонстрира съвършено тяло с многобройни татуировки.

До сега много рядко можеше да се забележат мъже на корицата на списанието и то само в компанията на изключително красиви девойки. Дейвид Бекъм е първият мъж, който се появява сам на корицата на Еlle.
 

През 1998 г. списанието посвети страницата си на трима сексапилни актьори Гари Олдман, Тим Роти и Юън Макгрегър, но като двойки с манекенки. В рекламният анонс на списанието се казва "Подгответе се, идва изданието с Бекъм".

След като се съгласи да позира за модното списание футболистът каза, че е голяма чест, че е първият мъж, който се появява на корицата на престижното списание. Редакторката на списанието Лорийн Кенди от своя страна не скри, че е очарована от Дейвид. "Бекъм е национален герой и икона. Използвахме го за изданието за Олимпиадата. Харесват го и жени и мъже. Всъщност кой не иска на корицата на модното списание да види най-красивия мъж на планетата?" пита Лорийн Кенди. 


Свързани новини

Netflix прави сериал за Дейвид Бекъм

19.07.2022

Бивша "спайска" вдигна сватба

15.07.2021

Victoria Beckham отрече реюниъна

24.11.2017

Selena Gomez разби сърцето на Beckham

07.10.2015

Jay Z инвестира в David Beckham?

06.01.2015


flash