Netflix подготвя документален сериал за Дейвид Бекъм

Дейвид Бекъм безспорно е една от най-големите световни звезди - обществена личност с перфектен имидж, спортист, модна икона, верен съпруг и баща на четири деца.

Звучи толкова идеално, че от Netflix са решили да направят документална поредица, която да ни разкрие детайли и лични подробности от многообразната личност на 47-годишния Бекъм. 

"Щастлив съм да потвърдя, че си сътруднича с Netflix по документален сериал за живота и кариерата ми.", написа футболистът в Instagram. Поредицата ще включва невиждан архив, неразказани истории, както и интервюта с хора, които са били част от моето пътуване"., казва той

Основен персонаж в историята със сигурност ще бъде съпругата му Виктория Бекъм, с която са двойка от близо 25 години и имат четири деца -  Бруклин, Ромео, Круз и Харпър. 99' e изобразено на една от многобройните татуировки на футболиста - намира се на малкия пръст на дясната му ръка. Именно това е годината, в която сключва брак с Виктория, когато тя също е суперпопулярна с участието си в момичешката група Spice Girls. 

 

В поредицата ще видим шампионът от първите му изяви на игрището още като дете, през звездната му кариера в Манчестър Юнайтед и националния отбор на Англия, до наши дни - в образа му на предприемач, съпруг и баща. Сериалът ще бъде режисиран и продуциран от носителите на Оскар Фишър Стивънс и Джон Бацек.

 "Ще надхвърлим славата, за да разкажем за скромното начало на семейството на Бекъм от работническата класа в Лондон и за стремежа и решителността, които го накараха да стане един от най-известните и търсени спортисти на всички времена“,  съобщиха от стрийминг гиганта.


Свързани новини

Ще гледаме нов сериал за Хари Потър

04.04.2023

Гледаме двете звезди в комедия

16.03.2023

Култовият сериал се завръща

09.02.2023

Кои са победителите на наградите "Еми"

13.09.2022

Утре излиза най-скъпият сериал

01.09.2022


flash