Виктория Бекъм ще пуска собствен сайт

Виктория Бекъм планира да създаде собствен лайфсайл сайт, съобщават британски медии.

Певицата, преквалифицирала се в модна дизайнерка, която има четири деца от съпруга си Дейвид Бекъм, харесва начина, по който Гуинет Полтроу поддържа връзка с почитателите си чрез сайта си GOOP! и иска да създаде подобен сайт за работещи родители.

"Виктория получи голяма подкрепа за неотдавнашните си туитове за живота си и смята, че хората наистина се интересуват от това как успява да съчетава отглеждането на четири деца с бляскава кариера. Гуинет дава достъп до личния си живот чрез GOOP! и Виктория иска да направи същото. Тя е сигурна, че начинанието ще бъде успешно", разкри запознат източник.
 

"Сайт, който ще включва блогове за ежедневието й, е страхотна идея, тя иска да сподели опита и грешките си с други жени, които отказват да жертват кариерата си, когато имат деца", допълва източникът. Сайтът не е единственото ново начинание, в което Виктория планира да се впусне.

Нейната близка приятелка Тана Рамси иска двете да създадат собствена гама хранителни продукти. "Тана смята, че двете могат да разработят страхотна, хранителна и органична линия бебешки храни, използвайки нейния опит и марката Виктория", съобщи близък до дизайнерката източник.


Свързани новини

Netflix прави сериал за Дейвид Бекъм

19.07.2022

Бивша "спайска" вдигна сватба

15.07.2021

Victoria Beckham отрече реюниъна

24.11.2017

Selena Gomez разби сърцето на Beckham

07.10.2015

Jay Z инвестира в David Beckham?

06.01.2015


flash