Карето е на мода тази зима

Детайлното каре, което доминира по модните подиуми, ще бъде една от новите модни тенденции за есента и зимата на 2011-а.

Модните дизайнери са полудели по тартана и каретата. Леко изменени от дизайнерите, каретата отново се завръщат на мода, за да очароват всички, но този път в контрастиращи и ярки цветове.

Днес карето не се ограничава само до ризи, то може да се види на различни аксесоари, поли, сака и панталони, така че съберете необходимата доза смелост и експериментирайте. Забавният дизайн на каретата е вдъхновен от ретро течението в модата, което определено привлича вниманието. Карето винаги е излъчвало небрежност, но дизайнерите доста са се постарали и са го включили дори и в по-елегантните рокли и костюми.

Разнообразието от карета е наистина невероятно, така със сигурност това ще бъде една от задължителните тенденции за новия сезон.

Дизайнерите са направили всичко възможно, за да направят от карето един женствен и елегантен тоалет, като усилията им определено са си заслужавали. Разнообразието от карета ни дава възможността да изберем различен подходящ тоалет за всяко едно събитие.

actualno.com



flash