Fashion Days POP UP Outlet

Изживейте Fashion Days на живо! Само в рамките на 12 дни в ЦУМ София отваря врати Fashion Days POP UP Outlet, за да ви предложи едни от най-известните модни марки в света на невероятно ниски цени.

С отстъпки до 90% ще откриете продукти на D&G, Calvin Klein, Givenchy, Guess, Camel, GAS, Esprit, Lancaster, Paco Rabanne, Scholl, Pierre Cardin, Ed Hardy, Tommy Hilfiger, Primo Emporio, Tom Taylor, Guy Laroche, Venus Victoria, Miss Sixty и много други!

Стоките в Pop Up Outlet на Fashion Days са много и на най-различни марки. Всеки ден те ще бъдат променяни и допълвани, затови всеки ден може да откриете по нещо ново, в което да се влюбите. Може да следите за развитието на Pop-Up Outlet в специалния сайт за събитието: www.fashiondays.bg/popupou​tlet , в официалния сайт на Fashion Days: www.fashiondays.bg или на страницата ни във Facebook: http://www.facebook.com/fa​shiondays.bulgaria

Елате и пробвайте Fashion Days наживо на невероятно ниски цени, с 90% намаление на най-известните марки в света!

Fashion Days е най-големият клуб за онлайн пазаруване в Централна и Източна Европа, който предлага на своите членове ексклузивни оферти в света на модата и услугите. Fashion Days се фокусира в предлагането на луксозни продукти и услуги. В 8:00ч. всеки ден стартират няколко кампании, като те са валидни само за регистрирани членове на Fashion Days.
 



flash