Дует "Мания” гостува на Тео с "Хиляди въпроси”

Отдавна дует "Мания” не са вадили ново парче, по една единствена причина - работеха зад граница. Натрупали опит и носещи различното звучене, Юлия и Даниела са заредени с положителна енергия, която впрягат в свежа продукция. Ето защо днес от 13 ч. Тео ще бъде подложен на двойната нежна атака на мoмичетата, но ще устои на чара им, за да разпита какво ново се случва с тях и с какво тепърва ще ни изненадват.
 
А те наистина работят по много нови идеи и проекти и като за начало обещават да "припомнят за себе си” на 20 октомври на сцената на столичния клуб Studio 5. Концертът, освен премиера на новия им видео сингъл "Хиляди въпроси”, ще включва авторски песни и популярни кавъри.
 
По повод снимките на новия им видео сингъл "Хиляди въпроси”, Юлия и Даниела споделят: "Трябваше да избираме между две роли - на детективи или клонинги. Допадна ни втората роля и решихме, че ще бъде по- интересно и за самите нас, и за феновете да видят нещо различно.” 
 
 
Момичетата са щастливи от резултата и благодарни на екипа, надяват се феновете да харесат клипа. Стилът на "Хиляди въпроси” е поп с фънк звучене, благодарение на честите сола на саксофона, който в ръцете на прекрасната Даниела е изключително атрактивен и дори секси.  
 
Очаквайте дует "Мания” днес от 13 ч, само във "Fresh следобед" с Тео!

Свързани новини

Честито!

19.03.2024

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Празник, който ще се помни!

19.05.2023

Нов проект на БФА

25.01.2023


flash