Ана Мария и Богомил представят "Теб си пожелах” на живо във Fresh!

След като се класираха на второ място в първите два сезона на предаването и спечелиха вота на публиката непосредствено след този на победителите Рафи Бохосян и Жана Бергендорф, Ана Мария и Богомил, издадоха своя дуетна песен. Музиката и аранжиментът са дело на немските автори Ашли Хиклин, Алберт Кисман, Кристиан Микец и Марвин Куклак, а творческият тандем Pavell & Venci Venc’ стои зад текста. Днес след 14 ч. двамата ще дойдат на гости в студиото на Радио Fresh!, за да разкажат по-подробно за нея.
 
 
Ана Мария и Богомил се познават отдавна, още преди да появата си в X Factor, тъй като са възпитаници на една и съща школа. "Богомил ми помагаше много и ме убеждаваше да се явя на кастингите за втория сезон. Неговата успешна изява в рамките на шоуто и прекрасните песни, които направи след това "Спри“ и "Тялото ти в ритъм“, бяха за мен вдъхновение да мечтая за подобен успех, въпреки възрастта си“, споделя Ана Мария.  
 
Богомил добавя: "Ана Мария е чудесна певица. Винаги съм харесвал нейния вокал и се радвам, че успях да я окуража да се яви в предаването. Дуетната ни песен се получи наистина прекрасна и аз много се гордея с нея.“
 
Очаквайте Ана Мария и Богомил днес, след 14 ч., във "Fresh следобед с Тео", само в студиото на Радио Fresh! 

Свързани новини

Честито!

19.03.2024

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Празник, който ще се помни!

19.05.2023

Нов проект на БФА

25.01.2023


flash