Зоуи Кравиц с най-близките си на премиерата на режисьорския си дебют

В Лондон се състоя премиерата на режисьорския дебют на филма на Зоуи Кравиц "Blink Twice" ("Мигни два пъти"). 

На червения килим актрисата, а вече и режисьор, премина в компанията на баща си Лени Кравиц и годеника си Чанинг Тейтъм, който всъщност изпълнява главната роля във филма.

Зоуи заложи на искряща рокля в червено. Междувременно Тейтъм игра на сигурно и избра класически черен смокинг. Лени Кравиц пък избра за премиерата на филма елегантен сив костюм Saint Laurent - без риза под сакото. Той носеше чифт слънчеви очила и допълни визията с бели обувки.

Преди това Зауи и Чанинг носеха изцяло черни тоалети на премиерата на "Blink Twice" в Лос Анджелис. По това време Кравиц удиви в копринена черна рокля на Saint Laurent с изрезки на кръста, докато Тейтъм носеше черен костюм с бяла риза.

Според синопсиса на филма "технологичният милиардер Слейтър Кинг (Чанинг Тейтъм) среща сервитьорката Фрида (Наоми Аки) по време на благотворително събитие и между тях пламват искри. Той кани жената да се присъедини към него за мечтана ваканция на частния му остров. Мястото е истински рай, а дивите нощи се сливат с мързеливи слънчеви дни и всички си прекарват чудесно. На всички им се иска ваканцията да не свършва, но когато започват да се случват странни неща, Фрида започва да се съмнява в реалността. Защото има нещо странно в това място. Тя ще трябва да разкрие истината, ако иска да се измъкне жива от това парти". 

44-годишният Тейтъм започна да излиза с 35-годишната си колежка през 2021 г., а две години по-късно двамата се сгодиха. Зоуи и Чанинг се влюбиха, докато работеха заедно по филма, който беше обявен още през юни 2021 г. Първоначалното име на мистериозния трилър беше ''Pussy Island'', но Кравиц го преименува, за да не предизвиква обидни асоциации.

"Чанинг беше единственият, за когото мислех, докато пишех този герой", сподели Зоуи Кравиц тогава пред Deadline. 

"Наистина е страхотно да снимаш филм, но когато го правиш с любовта на живота си, е още по-яко.", споделя още тя.

Актьорът пък се появи във вечерното ток-шоу на Джими Фалън, където Тейтъм определи Кравиц като "любовта на живота ми".

Когато Фалън попита какво е да правиш филм с годеницата си, Тейтъм призна: "Творенето е нашият език на любовта. Наистина просто се наслаждаваме на това. Нямах никакъв страх да правя филм с някого, който е любовта на живота ти." Откровението му моментално предизвика радостни възгласи от страна на публиката в студиото.

"Филмът е тя. Това е просто тя - цялата й личност е този филм. И филмът е ужасяващ", каза Тейтъм през смях.


Свързани новини

Рекордьорът по овации във Венеция

05.09.2024

Звездно очакване

30.08.2024

Предисторията на "Цар лъв"

27.08.2024

Новият антигерой на Марвел

21.08.2024

Гледаме "Снежанка" в кината през март

15.08.2024


flash