Вижте Пол Мескал и Педро Паскал на гладиаторската арена на Ридли Скот

"Гладиатор" е един от вечните филми, които колкото и да гледаме, няма да ни омръзне. За никого вече не е тайна, че знаменитият филм на Ридли Скот от 2000г. ще има продължение. 

Vanity Fair открехнаха вратата към така чакания филм като споделиха кадри, които определено привличат вниманието. В главната роля ще видим Пол Мескал. Ирландецът определено заема централна роля в първите кадри от филма, появили се съвсем скоро.

 

 

Мескал ще влезе в ролята на Луций - момченцето от оригиналния филм, в чийто герой се превръща Максимус. На гладиаторската арена срещу него пък е Акаций (Педро Паскал) - римски генерал, изпаднал в немилост.

 

 

Самият Скот казва, че без историята на Максимус продължението на "Гладиатор" нямаше да съществува. В десетината кадри от него придобиваме представа и за героя на Дензъл Уошингтън - бивш роб, превърнал се в търговец на оръжие.

Фред Хечингър като император Каракала изненадващо напомня образа, изграден от Хоакин Финикс в оригиналния филм. В кадрите са още Джоузеф Куин като брата на Каракала император Гата и Кони Нилсън, която се завръща в ролята си на Лусила.

 

 

Премиерата на "Гладиатор II" е предвидена за 22 ноември тази година.


Свързани новини

1800 предмета ще предложи аукционът

14.10.2024

"Защо пък маймуна?"

09.10.2024

Гледаме я и в "Дяволът носи Прада" 2

07.10.2024

Сбогом, професор Макгонъгъл!

30.09.2024

Кой иска да се сдобие с Железния трон?

20.09.2024


flash