Джейми Фокс: "Бях си отишъл за 20 дни"

Актьорът и носител на "Оскар" Джейми Фокс разкри подробности около загадъчното си заболяване, което наложи спешно да бъде приет в болница през април миналата година.

Докато снимаше филма "Back In Action" с Камерън Диас, 56-годишният актьор беше вкаран по спешност в болница, без да стане ясно поради каква причина, като звездата по-късно разкри, че е бил неспособен да ходи и че е "виждал тунела, но не и светлината", докато се борел за живота си.

Фокс беше заснет във Финикс по време на среща с фенове, на които разкрива, че всичко е започнало с "лошо главоболие", заради което помолил за хапче, с което да облекчи състоянието си. В крайна сметка се събудил почти три седмици по-късно без спомен за случилото се.

"Бях си отишъл за 20 дни", споделя актьорът пред почитателите си. След което допълва, че според лекарите нещо се случвало с главата му. Той обаче отказва да сподели подробности за диагнозата си. "Няма да го кажа пред камера", заявява Джейми.

 

 

По време на церемонията на наградите Vanguard, Фокс не скри вълнението си, че е оцелял като по чудо.

"Искам да благодаря на всички. Преживях някои неща", каза той под бурни аплодисменти. "Сега ценя всяка една минута - тя е различна. Не бих пожелал това, през което преминах и на най-големия си враг, защото е трудно, когато почти свърши..., когато видиш тунела. Видях тунела - не видях светлината. Беше горещо и в този тунел, не знам къде отивах. По дяволите, отивам ли на правилното място?"

В своята 12-минутна реч той също така осветли някои от неоснователните теории на конспирацията, които се разпространяваха, докато беше хоспитализиран и след това извън общественото внимание за няколко месеца. Една от тях беше, че той е бил клониран.


Свързани новини

Рекордьорът по овации във Венеция

05.09.2024

Звездно очакване

30.08.2024

Предисторията на "Цар лъв"

27.08.2024

"Мигни два пъти" в кината

26.08.2024

Новият антигерой на Марвел

21.08.2024


flash