"В капана на времето" е хитът в кината тази седмица

Създателят на феномените "Шесто чувство" и "На парчета" М. Найт Шамалан успя да улови "В капана на времето" и българската публика.

Смразяващият и загадъчен трилър, по френския комикс на Пиер Леви, се хареса най-много на българските зрители, сочат обобщените данни от киносалоните. Лентата привлече най-много кинолюбители в първия си уикенд на екран с общо 3 579 зрители и 37 210 лева приходи.

Мистерията ни отвежда на провокиращо пътешествие до абсолютните предели на времето и пространството. За дълго планираната си ваканция, младо семейство се отправя на пътешествие към усамотен тропически плаж, който случайно откриват в интернет. Мястото е повече от невероятно и макар не толкова безлюдно, колкото са се надявали, предлага идилия отвъд най-смелите им мечти. С напредване на времето обаче става ясно, че райското кътче крие ужасяваща тайна. По някакъв необясним начин всичко, което се намира на плажа, остарява неимоверно бързо като целият живот на хората се съкращава до един-единствен ден и никой от тях не е способен да си тръгне от брега. Семейството има на разположение само няколко часа да разкрие мистерията и да успее да се спаси преди да е станало твърде късно.

Ще успее ли някой да се измъкне от капана на времето? Каква е връзката между всички хора, намиращи се на плажа, и каква е страховитата истина зад мистерията? 


Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash