Търси в сайта...

Първи трейлър на "Домът на Gucci" с Лейди Гага и Адам Драйвър

Този ноември именитият режисьор Ридли Скот ще ни отвори вратите към "Домът на Gucci".
 
Лентата е по романа "The House Of Gucci" на Сара Гей Фордън, и е вдъхновена от шокиращата истинска история на модната империя.
 
Филмът ще ни разкрие какво означава да носиш името Гучи, каква е неговата цена и колко далеч би стигнало едно семейство, за да получи контрол и власт. Ще станем свидетели на три десетилетия, изпълнени с любов, упадък, амбиция, предателства и отмъщение, водещи до трагичен край - убийство.
 
В центъра на историята е чаровната и интелигентна Патриция, която е омъжена за Маурицио Гучи - внук на създателя на Gucci и един от наследниците на компанията. В главните ролите са Адам Драйвър и певицата и актриса Лейди Гага.
 
Освен тях, във филма участва цяло съзвездие изключителни актьори и таланти - Джаред Лето, Джеръми Айрънс, живата легенда Ал Пачино, Салма Хайек и др. 
 
"Домът на Gucci" ще ни потопи в един забележителен и изкусителен свят на богатство, стил и власт, зад който обаче се крие грозната истина за поквара и първични човешки страсти. По кината от 26 ноември. Ето го и първия трейлър: 


Свързани новини

Русия забрани "Барби" и "Опенхаймер"

31.08.2023

Ето кой ще се превъплъти в иконата

05.06.2023

Крис Хемсуърт е силна разтревожен

22.11.2022

Черната пантера се завръща

04.10.2022

"Майка" е родната номинация за Оскар

07.09.2022


flash