Холивудски мегазвезди идват на снимки в България

Илайджа Ууд, добил световна слава с ролята си на хобита Фродо в трилогията "Властелинът на пръстените", ще пристигне в България вероятно до края на месеца, съобщава dir.bg. Той ще дойде в страната заради снимките на филма "Токсичният отмъстител", който ще бъде заснет тук.
 
Ууд далеч не е единствената знаменитoст, която се очаква да пристигне в страната ни до няколко дни. В лентата ще си партнира с утвърдени имена в киното като Питър Динклидж, известен като умния Тирион Ланистър в "Игра на тронове", и Кевин Бейкън, участвал в десетки продукции, сред които "Аполо 13", "Оглупели от любов" и "Х-мен: Първа вълна". Във филма ще участват още Джейкъб Трембли и носителката на БАФТА Тейлър Пейдж, която вече е в България.
 
В последните дни още холивудски имена се включиха в продукцията. Освен Ууд, в нея ще участва и Джулия Дейвис, играла в "Наистина любов", Джонатан Койн и Сара Найлс.
 
"Токсичният отмъстител" ще бъде нова версия на едноименната лента от 1984 г. Неин режисьор този път е Мейсън Блеър. Филмът ще проследи приключението на Уинстън, който е обикновен портиер в здравна компания. Той е диагностициран с тежко заболяване, за чието лечение са нужни много пари. Алчните му работодатели отказват да му помогнат и Уинстън решава да ги ограби. След това пада в кофа с токсични отпадъци и се превръща в деформираното чудовище Токси, което върши добрини и се опитва да даде заслуженото натези, които някога са му навредили.
 
Очаква се снимките на филма да започнат до края на месеца.

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash