Търси в сайта...

Без Taron Egerton в следващия "Kingsman"

Matthew Vaughn има големи планове за разширяване вселената на поредицата "Kingsman" и явно те не включват звездата Taron Egerton, пише cinefish.bg. Той се прочу с ролята на младия супершпионин Eggsy, но в скорошно интервю сподели, че няма да участва в следващия филм за свръхтайната шпионска организация.
 
"Не знам как ще реагират журналистите и не знам доколко ми е позволено да го споделя, но няма да ме видите в следващия "Kingsman". Това не означава, че повече няма да участвам във филм от поредицата. Двамата с Matthew Vaughn ще работим отново заедно, но ще пропусна да се изявя в следващия му проект", заяви Egerton.
 
И ако се притеснявате, че е абсурдно да си представим третия филм от поредицата без звездата в нея, ето малко пояснение. Актьорът няма предвид него, а "Kingsman: The Great Game" – предисторията на поредицата, разказваща за създаването на организацията в началото на 20 век. Vaughn сподели, че работи по двата филма едновременно, а освен това планира сериал по "Kingsman" и нов филм за Statesman – американската шпионска организация, представена в "Kingsman: Златният кръг".
 
Главен герой в "The Great Game" ще е тийнейджърът Conrad, който има желание да се сражава в Първата световна война, и един възрастен джентълмен, който ще го вербува да стана супершпионин. Говори се, че в неговата роля ще видим Ralph Fiennes. 
 
Egerton е много тъжен, че няма да участва в този филм, но със сигурност ще го видим в "Kingsman 3". Премиерата на третата част, която ще постави финал в отношенията между Harry Hart (героят на Colin Firth) и Eggsy, е на 9 ноември 2019. 

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash