Официално: Даниел Крейг ще бъде Агент 007 за последен път

След доста време на спекулации, от MGM официално потвърдиха, че режисьорът Дани Бойл ще режисира следващия епос за Джеймс Бонд. Даниел Крейг пък ще се превъплъти в образа на Агент 007 за пети и последен път в кариерата си. 
 
Известно време имаше слухове, че Крейг може и да откаже ролята, но за щастие на феновете 50-годишният актьор ще изиграе култовия образ още веднъж. Президентът на MGM Джон Гликман заяви, че безупречната игра на Крейг и необикновената визия на Бойл ще направят новия филм много вълнуващ.
 
Джон Ходж, написал сценариите на хитовете на Бойл "Трейнспотинг“, "Плитък гроб“ и "Плажът“, ще бъде автор на сценария на новия филм, пише cinefish. Снимките са планирани да започнат на 3 декември в прочутото студио "Пайнууд“ в Лондон, като след това, както повелява традицията, ще продължат на няколко екзотични локации.
 
Преди да излезе "Бонд", режисьорът Дани Бойл трябва да направи премиера на мюзикъла с песни на The Beatles, който е под негова режисура. Мюзикълът, който все още няма име, ще бъде с актьорите Лили Джеймс и Кейт МакКинън в главните роли. Премиерата му се очаква на 13 септември 2019 г. 
 
Последният "Бонд” с Даниел Крейг в ролята на любимия шпионин ще излезе във Великобритания на 25 октомври 2019, а на 9 ноември лентата ще е по световните екрани. 

Свързани новини

Виж новия трейлър на "No Time To Die"

04.09.2020

Daniel Craig се завръща като James Bond

16.08.2017

Новият Bond вече със сценаристи

13.03.2017

И Sam Mendes се отказа от James Bond

31.05.2016

Daniel Craig е "приключил" с Bond

20.05.2016


flash