Търси в сайта...

Hugh Laurie се завръща на ТВ екрана като доктор (трейлър)

Hugh Laurie се завръща на телевизионния екран в драматичен сериал с едночасови епизоди, в ролята на измъчен доктор с кратка фамилия, използвана за заглавие на сериала, пише cinefish.bg. 
 
Ако това ви напомня за "House M.D.", паралелите могат да спрат до тук. В ноар трилъра на hulu – "Чанс" ("Chance") актьорът е възпитан, състрадателен невропсихиатър, който е въвлечен в опасния и изпълнен с насилие свят на объркани самоличности, полицейска корупция и психически болести. 
 
 
Laurie твърди, че не е търсил умишлено тази роля, която е противоположна на д-р Хаус: "Иска ми се да имах способността да планирам интелигентно кариерата си, но съм като златна рибка, която се сблъсква ту с едно, ту с друго. Не съм се замислял как ролята ми в този сериал би паснала на кариерата ми. Дори не знам какво е кариера. За мен това са няколко роли, обединени от това, че ги изпълнява даден актьор. Ако имах агент или мениджър, може би той щеше да ми каже: "Сега ти трябват два месеца на Бродуей, после ще се снимаш в нещо скандинавско, а накрая ще те сложим в блокбастър."

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash