Spielberg няма да убива Indiana Jones

Режисьорът Steven Spielberg не възнамерява да "убива" всеизвестния си герой Indiana Jones, пише bgnes.com. Новините за предстоящия пети филм от поредицата на Spielberg за археолога-приключенец предизвикаха спекулации относно съдбата на героя на Harrison Ford. 
 
Лентата трябва да излезе по кината чак през 2019, но следящите холивудската индустрия намериха за подозрителна липсата на планове за още продължения на франчайза. В свой обширен материал за Spielberg, "Hollywood Reporter" помоли режисьора да разкрие някоя подробност от сценария на новия "Indiana Jones". "Мога само да ви кажа, че няма да убия Harrison Ford накрая", отговори той. 
 
Правата върху поредицата за Indi, също като тези за "Междузвездни войни", бяха закупени от компанията Disney, след което се появи и информацията за ново продължение. Harrison Ford има главна роля и в двете култови филмови саги, но героят му Han Solo беше убит още в първото Disney-продължение на "Междузвездни войни". 
 
Ford се завърна в ролята на археолога Jones през 2008 за "Indiana Jones и Кралството на Кристалния череп". Четвъртият филм обаче разочарова много от феновете на оригиналната поредица, също както и критиката.

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash