Търси в сайта...

Студия си оспорват новия филм на Jennifer Lawrence

Проектът на режисьора Adam McKay – "Лоша кръв" ("Bad Blood”), в който Jennifer Lawrence ще изиграе главната роля на основателката на скандално известната лаборатория за медицински кръвни тестове "Теранос", е привлякъл вниманието на цели девет студия, информира cinefish.bg. 
 
Става дума за историята на Elizabeth Holmes, която създава фалшиви машини за кръвни тестове, спечелва 9 милиарда от инвеститори от Силициевата долина и отказва да признае, че машините не работят, дори когато и за неспециалистите става ясно, че в резултатите от тестовете няма нищо вярно. Вместо това наема скъп адвокат, който да сплашва със съд всеки, който дръзне да я предизвика. Бюджетът на продукцията е между 40 и 50 милиона.
 
Студиата се надпреварват да купят сценария, написан от McKay, за сума, варираща между 3 и 4 млн. долара. Сред претендентите да заснемат заглавието са Regency Enterprises, Twentieth Century Fox, Warner Bros, STX Entertainment, Cross Creek, Paramount, AG Capital, Weinstein Company и Amazon Studios. 

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash